Loading Events

HALUCINARIUM, spaţiu de artă contemporană, evenimente și concepte cu misiune socială și de mediu, a împlinit un an. Momentul a fost marcat joi, 21 martie 2019, printr-un eveniment aniversar, un POP-ART Party inspirat din cultura americană a strălucitorilor ani “pop”. Pe lângă stilul și imaginarul epocii de aur a cinematografiei americane, un alt element important care a fost preluat în conceptul evenimentului trimite la primii ani ai consumerismului, explozia primelor branduri comerciale importante, a modelelor de marketing cu display-uri de prezentare a produselor in-store.

„Găzduim în spaţiul nostru evenimente și concepte care expun și descompun problemele esenţiale ale planetei și ale omenirii. Consumerismul este o astfel de problemă, cu avalanșa de consum necugetat, împins de mecanisme în sine perverse, dar care au devenit invizibile prin obișnuiţă. Dar dacă luăm parte din acest model și îl aplicăm pe produse corecte? Dacă pe raftul de display punem branduri care se construiesc natural, social și solidar? La 1 an de HALUCINARIUM, am pus o întrebare. Și lăsăm să se adune răspunsurile.” Călin Sas, HALUCINARIUM.

Invitaţii evenimentului aniversar au pășit într-o lume pop, strălucitoare, colorată, veselă, dar și sustenabilă. Partenerii evenimentului au fost companii preocupate de mediu, sustenabilitate, comunitate, care pun pe piaţă produse naturale, cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Parteneri eveniment: Love Beauty and Planet, AQUA Carpatica, Kronenbourg 1664 Blanc, Domeniile Samburesti, 2Chefs, Ben & Jerry’s, Eleven. Expozitia in curs: Together, to be (on view pana in 10 Aprilie).

Fotografii: Dragos Toader si Marius Dragne

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top