Loading Events

Galeria Halucinarium în parteneriat cu Asociația 7 Arte organizează joi, 25 octombrie, începând cu ora 19:30 la sediul galeriei prima ediție din programului Ateliere în Galerie.

Seria de workshop-uri se va deschide cu un eveniment astfel gândit pentru a completa conținutul și atmosfera creată de expoziția Transfer de memorie a artistului Eugen Vuțescu, expoziție care poate fi vizitată până în data de 15 noiembrie 2018 la sediul Halucinarium.

Atelierele din 25 octombrie includ sesiuni de lectură de autor având-o ca invitată pe scriitoarea Andra Rotaru, unul dintre numele cu rezonanță ale literaturii române contemporane, care va lectura din cel mai recent volum apărut la editura Nemira -TRIBAR.

Programul va fi completat de exerciții de lectură participativă și scriere creativă inspirate de poezia Andrei Rotaru, de tablourile și instalațiile lui Eugen Vutescu, iar publicul este invitat să participe în mod direct la activitățile propuse.

Pe toată durata evenimentului, cei prezenți au ocazia să interacționeze cu Eugen Vuțescu – artistul care semnează expoziția curentă, cu autoarea Andra Rotaru și ceilalți invitați.

Va asteptam!

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top