Credem in puterea artei de a readuce la viata spatii uitate de lume, locuri cu istorie puternica, martori ale unor vremuri apuse. Locuri ale caror povesti asteapta sa fie depanate…

Astfel s-a infiripat ideea de Nestergere a istoriei, idee ce a devenit un crez al galeriei Halucinarium, parte integranta a politicii noastre de CSR.  Prin arta si aducerea la viata a locurilor/cladirilor/localitatilor, pulsam viata in toata zona, cream o comunitate creativa, unita, aducem arta mai aproape de oameni si implicit emotia pe care aceasta o genereaza.

Misiounea noastra? Atingem realitatea. O distilam. Extragem emotii. Emotii care genereaza reactii. Reactii care creaza atitudine. Atitudinea care actioneaza. 

Arta. Realitate distilata. Misiune indeplinita.      

Un prim pas a fost chiar HALUCINARIUM. Am adoptat cladirea si marcajul sau istoric, mentinand stilul arhitectural si paleta cromatica, spatiul rezultat din conversia Sectiei de Asamblare Rame de Relee a ISAF fiind un loft cu design industrial eclectic,  reinterpretat si pictat in contraste de alex adam studio. Situat într-un nod simbolic al metropolei, la intersecţia căilor de comunicaţie feroviară și rutieră, HALUCINARIUM este un simbol al revirimentului comunităţii artistice locale și o rampă de lansare a tinerelor talente atât pe plan local cât și internaţional. Un spaţiu care pulsează energie, catalizând traseele comunicante ca niște vene care se desprind divergent în tot orașul. Galeria HALUCINARIUM, prin programul curatorial propus, are ca obiectiv principal promovarea tinerilor artiști din toate zonele ţării prin evenimente și proiecte out of the box. Acum HALUCINARIUM este gazda artei si a metaforelor proiectelor creative.

In prezentam lucram la noi proiecte legate de Nestergerea istoriei. Noutati in curand!